Over mij

Volgens mijn man moet ik een hart hebben dat zo groot is als een olifant omdat ik op een manier alle problemen in de wereld wil oplossen. Maar volgens mij valt dat wel mee :). Ik hou er van om met mensen in gesprek te zijn en te luisteren naar iemands verhaal. Iedereen is uniek en dat maakt ieder verhaal bijzonder en eigen. Hoe jou verhaal is kan en wil ik niet voor je veranderen. Dat hoort bij jou. Hoe jij verhaal meeneemt in je leven nu en in de toekomst, daar ga graag het gesprek met je over aan. Ik doe dit vanuit mijn grote wens iedereen onbevooroordeeld zichzelf kan zijn, ongeacht verleden of bepaalde keuzes. In mijn coaching laat ik dit zien door ruimdenkend en onbevooroordeeld het gesprek aan te gaan.

Eind 2012 maakten mijn man en ik de keuze om naar het buitenland te emigreren. We lieten onze vrienden en familie achter en gingen onderweg naar Zwitserland. Nadat een heftig eerste jaar waarin we om de week naar Nederland reden overleed dat jaar mijn schoonvader aan kanker. We stonden met twee benen in twee landen. Elke keer weer afscheid, elke keer weer hoop op weerzien en ondertussen proberen een nieuw leven op te bouwen in Zwitserland. Het was lastig. Na die ‘valse start’ hebben we vervolgens vier hele mooie en bijzondere jaren gehad.

Na vijf jaar in Zwitserland besloten we dat het tijd was voor wat anders. We gingen met onze twee dochters en onze vw bus op reis. Zoekend naar een nieuwe bestemming ergens op deze wereld. Al reizend hebben we onze plannen moeten aanpassen en besloten vanuit Nederland verder te zoeken naar een nieuwe plek. Voorlopig is dit Nederland. In de toekomst hopelijk weer op een ander mooi plekje op deze wereld.

Voor nu ben ik dus te vinden in regio Den Haag en daarnaast wereldwijd online. Ik loop graag een stukje met je mee!

Zie mijn linked-in profiel voor mijn CV.

Wat zeggen anderen?

Menu