Programma Online abortusverwerking

Ken je dat gevoel, dat je iets heel graag wil maar dat het maar niet lukt dit goed te krijgen?

Nou, dat gevoel had ik de afgelopen maanden. En ik ben blij dat ik vandaag kan zeggen dat dit gevoel wegebt. Want, wat ik wil is daar!

Eindelijk kan ik een online verwerkingsprogramma aanbieden aan vrouwen die moeite hebben met het een plek geven aan een abortus die plaats heeft gevonden in hun leven.

Ja, je leest het goed. Een online abortusverwerking programma. Eindelijk kan ik mijn online programma voor abortusverwerking lanceren! Het had heel wat voeten in de aarde en ik ben heel wat it-kennis rijker (wat niet mijn grote wens was overigens), maar het is gelukt.

Ben je benieuwd? Of ken je iemand voor wie dit programma veel zou kunnen betekenen?

Kijk dan op de speciale informatiepagina op de site. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen kunnen begeleiden in hun verwerkingsproces.

De begeleiding die ik aanbod heb ik op papier gezet en verder uitgebreid met opdrachten en informatie. Dit alles kan je online doorlopen en in je eigen tijd en op je eigen vertrouwde plek. Met of zonder persoonlijke begeleiding van mij en met of zonder contact met anderen. Die keuze maak je zelf.

Waarom?

Omdat er zoveel vrouwen zijn die te maken hebben met onverwerkte emoties na een abortus en die bijna nergens terecht kunnen. Niet alleen vrouwen in Nederland, maar ook Nederlandse vrouwen in het buitenland. En al die vrouwen hoop ik te bereiken en verder op weg te helpen met dit online programma.

Op 14 april starten we met het programma.

Dat is al over drie weken! Dus schrijf je snel in via het formulier op de site! Er zijn maar een beperkt aantal plekken om de kwaliteit van het programma te kunnen waarborgen. Mocht je meer informatie willen lees dan hier meer of neem contact op.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de tips & tools, interessante ideeën en het laatste nieuws van eCounseling4U? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Je krijgt dan de nieuwste nieuwsbrief automatisch in je mailbox.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan op elk moment met het linkje onderaan de nieuwsbrief.
(Je mailadres is bij mij veilig, geen spam en geen uitwisseling met derden oid.)

[mc4wp_form id=”3836″]

Vorig bericht
Over vriendschap
Volgend bericht
Acceptatie

Lees meer

Menu