eCounseling4U in gesprek met Miskraambegeleiding Nederland

Vandaag stel ik je voor aan een collega-coach: Miriam van Kreij van Miskraambegeleiding Nederland.

 

Een nieuwe ‘rubriek’ waarin ik een collega-coach spreek en de verbinding op zoek. Om meer bekendheid te geven aan de ander en het werk wat zij/hij doet. En daarnaast om de stap naar begeleiding kleiner te maken, om de drempel lager te maken voor jou als je begeleiding zou kunnen gebruiken.

 

Over Miriam:

Miriam begeleidt al vele jaren vrouwen bij het verwerken van hun miskraam of andere vorm van zwangerschapsverlies. Miriams doelgroep heeft een overlap met mijn doelgroep en dat is deels ook de reden dat ik haar ben tegengekomen. Miriam heeft haar praktijk in Utrecht in Nederland. Uit het hele land komen vrouwen naar haar praktijk in Utrecht voor gerichte persoonlijke begeleiding om hun miskraam of abortus te verwerken.

ecounseling4u in gesprek met miskraambegeleiding nederland

Miriam heeft er net als ik hart voor om het taboe rond zwangerschapsverlies te doorbreken. Elk zwangerschapsverlies doet ertoe, zoals ze zelf in het gesprek ook aangeeft.

Naast de begeleiding aan vrouwen, geeft ze ook een training aan verloskundigen en echoscopisten om vrouwen met zwangerschapsverlies nog beter te begeleiden.

In ons gesprek noemt Miriam een handig stappenplan om je andere kind(eren) te vertellen over je miskraam. Door hier te klikken ga je naar dit stappenplan op de site van Miskraambegeleiding Nederland.

Wil je meer lezen over Miriams aanpak? Kijk dan gerust rond de website van Miskraambegeleiding Nederland. Je vindt er ook veel interessante blogs met nog meer tips en adviezen.

In de komende weken hoop ik opnieuw een collega-coach te interviewen. Ik hoor graag wat jullie hiervan vinden en als je nou tips of ideeën hebt voor mensen voor een interview/gesprek, laat dit me dan weten. Dit kan via de contactpagina of via een email aan susan@ecounseling4u.com.

[activecampaign form=14]

Vorig bericht
liedjes over verlies en rouw – deel 5
Volgend bericht
Vaderdag en verlies – facebookpost

Lees meer

Menu