Liedjes over verlies en rouw – deel 2

Afgelopen week introduceerde ik een nieuwe rubriek: liedjes over verlies en rouw.

Terwijl ik mijn eerste post doorvoor schreef en publiceerde deelde een vriendin van mij een filmpje over een man en een vrouw die hun zoon zijn verloren door een tragisch ongeluk. Op de begrafenis van hun zoon kozen ze het lied ‘Happy’ van Pharrell Williams als themalied. Niet zo gangbaar voor een begrafenis. Maar in gesprek met Humberto Tan en Pharrell zelf leggen ze uit waarom en ook wat het lied hen geeft en met hen doet.

Ik heb het fragment bekeken en de tranen stroomden over mijn wangen.

Het getuigt van zoveel (veer)kracht en liefde. Ik heb veel bewondering voor deze vrouw en man.

Kijk zelf:

Wil jij hulp bij verlies en rouw? Samen aan de slag met rouw- en verliesverwerking? Start vandaag nog met online rouwbegeleiding. Neem contact op via onderstaande knop.

[vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#35848c” custom_text=”#ffffff” link=”url:http%3A%2F%2Fecounseling.nl%2Fcontact|||”]
Vorig bericht
Hulp bij verlies en rouw
Volgend bericht
Hoe overleef je liefdesverdriet?

Lees meer

Niets gevonden.

Menu