De afgelopen weken zijn voor mij in feeststemming voorbij gegaan. Het begon met een bruiloft en vakantie in zonnig land. En deze week kon ik het voortzetten omdat eindelijk mijn nieuwe site zo goed als af is. Ben er heel blij mee! Afgelopen jaren prima kunnen werken met mijn oude site, maar deze nieuwe past zoveel meer bij mij en mijn bedrijf. Het straalt zoveel meer uit wat ik wil uitstralen; warmte, openheid, welkom zijn etc.

Omdat ik er zo blij mee ben heb ik besloten om een cadeau te geven aan jullie: Iedereen die zich in januari aanmeldt voor een focussessie krijgt deze gratis!
Dus niet maar een paar, maar iedereen!
Daarnaast ga ik binnenkort nog iets moois weggeven en ga ik meer informatie geven over het programma wat ik binnenkort start: het online abortusverwerkingsprogramma!

Voor mij nu al een goed einde van 2015 en een heel mooi uitzien naar en starten van 2016.

Dus meldt je nu aan voor een focussessie, tot 31 januari 2016 krijg je deze gegarandeerd gratis. En houdt de website en/of facebookpagina in de gaten voor meer informatie over wat komen gaat!

Liefs,

Susan

Menu