eCounseling4U in gesprek met Emigratiecoach, Aimee van Bilsen

Vandaag stel ik je voor aan collega-coach: Aimee van Bilsen, emigratiecoach.

 

Over Aimee:
Aimee is emigratiecoach. Ze is zelf in 2015 geëmigreerd naar Frankrijk en weet dus was het is om te emigreren, wat erbij komt kijken aan praktische, maar ook persoonlijke, inzet en stappen. Daarnaast is ze opgeleid coach.

 

Aimee en ik hebben elkaar leren kennen via een facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers wereldwijd. Een paar weken terug benaderde Aimee mij voor een gastblog op haar site omdat ons werkveld een raakvlak heeft. Waar Aimee begeleidt op gebied van emigratie, begeleid ik op gebied van verlies. En zoals ik eerder al eens in een blog schreef: emigratie en verlies zijn aan elkaar verbonden.

 

Omdat onder mijn lezers veel vrouwen zijn die op een manier te maken hebben met emigratie laat ik jullie graag kennis maken met Aimee en haar aanbod rondom emigratie. In de onderstaande video vertelt zij hier meer over.

Aimee vertelt in de video over haar aanbod, onder andere over de online cursus. Deze is in juni gestart maar in het najaar hoopt Aimee deze opnieuw aan te bieden. Via haar site kan je hier meer over lezen en je aanmelden. Daarnaast vind je op haar site andere gratis tools die je kunnen ondersteunen rondom je emigratie. Klik hier om door te gaan naar haar site.

[activecampaign form=14]

Vorig bericht
Verborgen verlies, wat is het en wat doe je ermee?
Volgend bericht
29 mythen over rouw en verlies

Lees meer

Menu