Al bijna twee maanden is het mogelijk om via mijn site een gratis invul-dagboek te downloaden om je te helpen bij het een plek geven aan een abortus die je kort of lang geleden heb gehad.

Gedurende die weken heb ik al meerdere mails gehad van vrouwen die geen abortus hadden ervaren, maar op een andere manier een verlies van van een zwangerschap hadden meegemaakt. Ze waren via via op dit dagboek gewezen maar het sloot niet geheel aan op hun situatie. Ik heb het bestaande dagboek aangepast en breder toegankelijk te maken. Dit mede doordat een vriendin van mij haar tweede miskraam had en hierdoor een curettage moest ondergaan.

Het deed me weer beseffen hoeveel vrouwen er op één of andere manier te maken hebben met verlies van een zwangerschap op welke manier dan ook.

En dat dit voor elke vrouw iets is wat ze een plek moet geven in haar leven, op haar eigen manier. Voor sommigen is het ‘makkelijker’ dit zelf te doen van voor anderen. Graag bied ik hierin een hulpmiddel voor iedere vrouw die te maken heeft met verlies van een zwangerschap, op welke manier dan ook; een abortus, een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een molazwangerschap e.d.

Dus vanaf nu kan je een invuldagboek downloaden voor na elke afbreking van een zwangerschap, via mijn site of via onderstaand formulier. Iets wat je wellicht kan helpen om dat wat jij hebt meegemaakt een plek te geven in je leven. Of een manier te vinden om het te delen met mensen om je heen of met andere vrouwen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt.

Mocht je behoefte hebben aan verdere begeleiding bij het een plek geven van jou afgebroken zwangerschap, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen we dan bekijken of je bij mij of bij een collega of elders aan het juiste adres bent.

Subscribe

* indicates required
Menu