Coaching bij verlies en rouw

‘Rouw is de prijs die we betalen voor liefde’

Rouw wordt vaak omschreven worden als de emotionele reactie die volgt op een verlies, het rouwproces. Hierin kunnen allerlei gevoelens door je heen gaan, bijvoorbeeld boosheid of verdriet. Maar ook gevoelens die je niet herkent of wellicht helemaal niet wil voelen. Voor je omgeving kan het niet altijd duidelijk zijn of zelfs wenselijk als je erover praat. Je kan je niet begrepen voelen of je mist juist de bevestiging van je omgeving dat je mag rouwen. Dit kan zijn na het overlijden van een dierbare, maar net zo goed na een verhuizing of emigratie, na een zwangerschapsverlies, bij het verliezen van je baan of je gezondheid. Eigenlijk betekend elke verandering verlies en daarmee rouw.

Rouwen is hard werken. Want verlies verwerk je niet. Verlies blijft en rouw daarmee ook. Je kan leren omgaan met je rouw en je verlies een plek te geven in je leven van nu en de toekomst. Dit kunnen we samen doen door wandelcoaching of online coaching bij verlies en rouw.

Coaching

Iedereen krijgt al vroeg in haar leven te maken met verlies en naarmate je ouder wordt worden de verliezen alleen maar meer. Verlies kent vele vormen en kan meer zichtbaar zijn: verlies van een dierbare, verlies van een baan of inkomen, verlies van een relatie (echtscheiding etc.), of meer onzichtbaar, een verborgen verlies: verlies van een zwangerschap, verlies van gezondheid, verlies van vertrouwen in jezelf of in je lichaam. Verlies hoort bij het leven. En daarmee hoort ook rouwen en het leren leven met het verlies bij het leven. Want na een verlies hoeft je leven niet te stoppen. Na een verlies kan je stilstaan, bewust of onbewust. Je kan kiezen hoe je verder wil en hoe je het verlies meeneemt in je toekomst.

Rouwbegeleiding of verliesbegeleiding is laagdrempelige psychosociale coaching. Online via chat of mail of videobellen. Of offline via wandelcoaching. Coaching welke draait om jou en jou verlies. In het contact met mij kan kan je open en eerlijk je verhaal doen. Je kan al je gedachten en gevoelens vrij op tafel leggen en bespreken. Zonder dat erover geoordeeld wordt of ze worden afgewezen. We gaan het gesprek aan over jouw rouw en jouw verlies. Jij en jou verhaal, daar gaat het om!

Ongeacht welk verlies. Je bent welkom.

De kosten

Coaching op maat

losse coachingsmail €17,50
pakket van 5 coachingsmails €75,00
online sessie van 45 min. €60
losse wandelcoachingsessie €80
pakket van 3 wandelcoachingsessies €199

Intensieve coaching

intensieve eenmalige wandelcoaching €199
Mindful Analysis coachingsweek per mail €199

Combinatiepakket

keuze uit een intensieve wandelcoaching of emailweek
aanvullende emailcoaching en/of wandelcoaching
extra chatcoaching mogelijk

*Alle prijzen zijn excl. btw. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat het beste bij jou aansluit. 

Persoonlijke aandacht

Online en offline 1-op-1 sessies met Susan en altijd snel reactie via de mail. 100% onverdeelde aandacht en begeleiding puur en alleen gericht op jou.

Oordeelvrij is ook echt oordeelvrij

Je keuzes worden gerespecteerd. Er is geen oordeel over wat je in je leven hebt gedaan of gelaten.

Doelgericht resultaat

Samen werken we toe naar het leren leven met verlies en het anders leren vasthouden van dat wat je verloren bent.

Jouw verhaal is van jou

Wat jij deelt blijft van jou. Niets zal zonder je toestemming gedeeld worden met derden.

Exclusief en uniek

Het programma en de coaching wordt specifiek op jou afgestemd. Wat je wilt bereiken staat centraal. Iedere stap die je zet is uniek, duurzaam en helemaal van jou.

Menu