Coaching bij verlies en rouw

‘Rouw is de prijs die we betalen voor liefde’

Rouw wordt vaak omschreven worden als de emotionele reactie die volgt op een verlies, het rouwproces. Hierin kunnen allerlei gevoelens door je heen gaan, bijvoorbeeld boosheid of verdriet. Maar ook gevoelens die je niet herkent of wellicht helemaal niet wil voelen. Voor je omgeving kan het niet altijd duidelijk zijn of zelfs wenselijk als je erover praat. Je kan je niet begrepen voelen of je mist juist de bevestiging van je omgeving dat je mag rouwen. Dit kan zijn na het overlijden van een dierbare, maar net zo goed na een verhuizing of emigratie, na een zwangerschapsverlies, bij het verliezen van je baan of je gezondheid. Eigenlijk betekend elke verandering verlies en daarmee rouw.

Rouwen is hard werken. Want verlies verwerk je niet. Verlies blijft en rouw daarmee ook. Je kan leren omgaan met je rouw en je verlies een plek te geven in je leven van nu en de toekomst. Dit kunnen we samen doen door wandelcoaching of online coaching bij verlies en rouw.

Coaching

Coaching

Iedereen krijgt al vroeg in haar leven te maken met verlies en naarmate je ouder wordt worden de verliezen alleen maar meer. Verlies kent vele vormen en kan meer zichtbaar zijn: verlies van een dierbare, verlies van een baan of inkomen, verlies van een relatie (echtscheiding etc.), of meer onzichtbaar, een verborgen verlies: verlies van een zwangerschap, verlies van gezondheid, verlies van vertrouwen in jezelf of in je lichaam. Verlies hoort bij het leven. En daarmee hoort ook rouwen en het leren leven met het verlies bij het leven. Want na een verlies hoeft je leven niet te stoppen. Na een verlies kan je stilstaan, bewust of onbewust. Je kan kiezen hoe je verder wil en hoe je het verlies meeneemt in je toekomst.

Rouwbegeleiding of verliesbegeleiding is laagdrempelige psychosociale coaching. Online via chat of mail of videobellen. Of offline via wandelcoaching. Coaching welke draait om jou en jou verlies. In het contact met mij kan kan je open en eerlijk je verhaal doen. Je kan al je gedachten en gevoelens vrij op tafel leggen en bespreken. Zonder dat erover geoordeeld wordt of ze worden afgewezen. We gaan het gesprek aan over jouw rouw en jouw verlies. Jij en jou verhaal, daar gaat het om!

Ongeacht welk verlies. Je bent welkom.

Online coaching

Coaching op maat

Sessies per keer te boeken of een combipakket vooraf afgesloten. Via mail, chat, bellen of een combi. Het kan allemaal. Dat is coaching op maat. Het kan intensief beginnen en vervolgens afbouwen of andersom. Wat voor jou het prettigste lijkt, dat kan. Eenmalig of meerdere mails of sessies. We bespreken het samen.

Mindful Analysis (MA)

MA is een kortdurende, intensieve maar zeer effectieve vorm voor online coaching en counseling. In een week tijd hebben we vijf werkdagen intensief contact via de mail, vaak meerdere mails per dag. Deze begeleiding is erop gericht dat je na vijf werkdagen weer verder kunt. Deze coachingsvorm is ontwikkeld door Mirjam Windrich van Mirjam.nu.

Online coaching

Online coaching is begeleiding via email, chat of (video)bellen. Online hulp vindt plaats online, maar vanuit een omgeving of plek die voor jou prettig is, op een tijdstip waarop het jou goed uitkomt. Hierdoor is het een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Je hoeft nergens heen, zolang je maar een telefoon of computer met internetverbinding hebt. Je focust puur op jezelf en je rouw en verlies. Hierdoor lukt het vaak om in korte tijd grote stappen te maken en sneller weer in een nieuw evenwicht te komen. Je kan kiezen uit twee mogelijkheden: Coaching op maat of een Mindful Analysis traject van één werkweek.

Wandelcoaching

Wandelcoaching

Face to face elkaar ontmoeten en spreken. Samen aan de wandel om door middel van een wandeling een grote stap vooruit te maken in één of in meer meerdere wandelingen. Stilstaan bij jou en je verlies terwijl we letterlijk in beweging komen. Al wandelend aan de slag met behulp van coaching bij verlies en rouw. In omgeving Den Haag, Nederland of elders in overleg.

wandelcoaching
Combi
coaching bij verlies en rouw

Op maat pakket

Natuurlijk is het ook mogelijk om de online coaching te combineren met wandelcoaching. Een op maat samengesteld pakket waarin we samen onderweg gaan op jou weg na verlies ♥.

De kosten

Coaching op maat

losse coachingsmail €17,50
pakket van 5 coachingsmails €75,00
online sessie van 45 min. €60
losse wandelcoachingsessie €80
pakket van 3 wandelcoachingsessies €199

Intensieve coaching

intensieve eenmalige wandelcoaching €199
Mindful Analysis coachingsweek per mail €199

Combinatiepakket

keuze uit een intensieve wandelcoaching of emailweek
aanvullende emailcoaching en/of wandelcoaching
extra chatcoaching mogelijk

*Alle prijzen zijn excl. btw. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat het beste bij jou aansluit. 

Persoonlijke aandacht

Online en offline 1-op-1 sessies met Susan en altijd snel reactie via de mail. 100% onverdeelde aandacht en begeleiding puur en alleen gericht op jou.

Oordeelvrij is ook echt oordeelvrij

Je keuzes worden gerespecteerd. Er is geen oordeel over wat je in je leven hebt gedaan of gelaten.

Doelgericht resultaat

Samen werken we toe naar het leren leven met verlies en het anders leren vasthouden van dat wat je verloren bent.

Jouw verhaal is van jou

Wat jij deelt blijft van jou. Niets zal zonder je toestemming gedeeld worden met derden.

Exclusief en uniek

Het programma en de coaching wordt specifiek op jou afgestemd. Wat je wilt bereiken staat centraal. Iedere stap die je zet is uniek, duurzaam en helemaal van jou.

Menu